Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ikinci yarı müsabakaları 12 grupta 13-14 Ocak tarihleri arasında başlayacak. Temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ile Ereğli Beleyespor ile ikinci yarının ilk haftasında kozlarını Devrek İlçe Stadı'nda paylaşacak.

Ereğli Belediyespor Çarşamba günü oynadığı erteleme maçında 100.Yıl Soğuksuspor'u 3-1 yenerek 24 puana ulaşırken, lider Kırşehir Belediyepor ile arasındaki puan farkını da 3'e indirdi. Eflatun-beyazlı ekip şimdi Devrek Belediyespor ile oynayacağı maça konsantre oluyor.

BOLU'DAN DEVREK'E GEÇECEKLER
Ereğli Belediyespor, Soğuksuspor maçı öncesinde Bolu Termal Otel'de kampa girmiş ve maçı kamptan gitmişti. Eflatun-beyazlı ekip 3-1'lik galibiyetin ardından tekrar Bolu Termal Otel'e dönerek kampa girdi. Eflatun-beyazlılar Cumartesi günü Devrek'e geçip otelde istirahate çekilip Pazar günü de deplasmanda Devrek Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacak. Ereğli Belediyespor bu maça temkinli çıkıp sahadan 3 puanla ayrılıp ikinci yarıya da moralli boşlamanın hesaplarını yapıyor.

EREĞLİ, LİDER KIRŞEHİR'E EL SALLIYOR

24 puanla 4.sırata bulunan Ereğli Belediyepor 3-1'lik 100.Yıl Soğuksuspor galibiyetiyle beraber Lider Kırşehir ile arasındaki puan farkını 3'e düşürerek lidere bir adım daha yaklaştı. Eflatun-beyazlı ekip ilk 5 haftaya büyük önem veriyor.

Editör: Pusula Gazetesi