Zonguldak Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Pazar günü gerçekleştirilen Şoförler Odası´nın sonucunu değerlendirdi. Osman Bahar´ı tebrik eden Coşkun; "Hafta sonu çok anlamlı ve şoför esnafına yakışır bir kongre yapıldı. Şoför esnafımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü kendilerine de teşekkür ederim. Seçim sürecinde beş aday olarak yarıştık. Ben başta Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanlığı´na seçilen Osman Bahar ve yönetimi ile onu destekleyen şoför arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Şoför esnafına yakışır bir kongre oldu. Sandıktan çıkan arkadaşa herkesin saygı duyması lazım. Ben seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Başarılarının devamını diliyorum. Özellikle yapabileceğim her türlü katkılarla yanlarındayım. Güzel bir kongre oldu. Herkes de sandıktan çıkan isime saygı duymak zorunda" dedi.
Önümüzdeki günlerde yapılacak Esnaf Odaları Birliği Kongresi&[#]8217;ne tekrar aday olduğunu belirten Coşkun´a Şoför ve Otomobilciler Odası Kongresi´nde seçimi farkla kaybettiğini ve bunun Esnaf Odası Birliği Kongresi´nde kendisini zora sokup sokmayacağını sorduğumuzda ise; "Ondan dolayı hiçbir sıkıntım yok. Beni etkilemez. Ben yine görevime devam edeceğim" dedi.
Küçükali: &[#]8220;Ben adayım&[#]8221;
Şoförler Odası Başkanlığı seçimin sonuçlanmasının ardından Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali oldu. Hafta sonu kendi odasının kongresini gerçekleştiren Küçükali´nin bu kadar erken çıkış yapması manidar bulundu. Son dönemde Muharrem Coşkun´a karşı aldığı tavırla dikkat çeken Küçükali´nin adaylığını bu kadar erken açıklamasının perde arkasında ne olduğu merak ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi