Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Örgütleri, Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye&[#]8217;de gündem oluşturan Meclis Haber Dergisi 7.yılında da Türkiye&[#]8217;ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Meclis Haber Dergisi ve Mebus Haber okurları, gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini ve TV Muhabirlerini belirledi.
Meclis Haber Dergisi geleneksel hale getirdiği ödül töreninde Türkiye&[#]8217;ye hizmet edenleri unutmadı. Yapılan oylama sonucunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yılın Devlet Adamı seçildi. Yılın Bakanları Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcı Cemil Çiçek ve İç İşleri Bakanı Beşir Atalay ödüle layık görüldü.
Ankara Sürmeli Otelde yapılan ödül törenine bir çok siyasetçi ve Bakan katıldı. Bu yıl 7.yapılan ödül töreninde Yılın Belediye Başkanları ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç seçildi. Yılın Belediye Başkanı Ödülüne layık görülen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu&[#]8217;dan aldı.
Ödül töreninde Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;i eşi Gönül Gülşen, Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri ile Çaycuma Belediyesi Sosyal Yardım Çadırı gönüllüleri yalnız bırakmadı. Çaycuma adına bu anlamlı ödülü almaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8221;Başta Belediye çalışanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, bizleri her zaman destekleyen Çaycumalı hemşerilerime, beni bu ödüle layık gören Meclis Haber Dergisi ve Mebus Haber Com okurlarına yürekten teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarımız artarak devam edecektir&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi