Bartın´ın köklü ailelerinden Öztamur´ların büyük oğlu, kafe işletmecisi Celalattin Öztamur İstanbul´da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yukarı Çarşı Caddesi´ndeki kafesini bina sahibiyle arasında çıkan anlaşamazlık nedeniyle kısa bir süre önce kapatmak zorunda kaldığı öğrenilen Öztamur´un Nişantaşı´nda gezerken kalbi sıkıştı. Çevredekiler tarafından hemen hastaneye kaldırılan Öztamur doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Öztamur´un cenazesi Bartın´a getirildikten sonra Aşağı Cami Sokaktaki evinin önünde okunan duaların ardından Şadırvan Camii´ne kaldırıldı.



Genç yaşta hayata veda etti



Öztamur´un cenazesi Şadırvan camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Halatçıyaması mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi. 42 yaşında hayata veda eden Celalettin Öztamur, daha önce vefat eden ve asker Yalçın namı ile tanınan babası Yalçın Öztamur´un yanına defnedildi. Bekar olan Öztamur, fanatik Beşiktaş taraftarıydı. Son yolculuğuna tabutunun üzerine Beşiktaş forması ve havlusu konularak uğurlanan Öztamur´un cenazesi hüzünlü geçti.



Aile yasa boğuldu



Cenazeye katılanlar, ağabeyini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Hasan Öztamur´a başsağlığı dileyerek acısını paylaştı. İstanbul´da Vakıfbank´ta çalışan Hasan Öztamur, cami avlusunda yakınları ile birlikte taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durdu. Celalettin Öztamur´un vefatıyla ailenin tek çocuğu olarak kalan Hasan Öztamur, ağabeyinin arkasından gözyaşı dökerken, eşinden sonra iki çocuğundan birini kaybetmenin acısıyla sarsılan anne Semiha Öztamur da yakınları ve komşuları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Editör: Pusula Gazetesi