Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig´e çıkacak takımları belirleyecek play-off maçlarına katılabilme mücadelesi veren 28 puanlı Üzülmezspor ile 26 puanlı Asmaspor, bugün Erdoğan Demir Sahası´nda karşı karşıya geldiler.


Maçın orta hakemi Osman Ender Bulut´un düdüğü ile başlayan karşılaşmada Asmaspor, geliştirdiği ataklarla 8. dakikada ilk golü buldu.


İlk yarının 44. dakikasında Asmaspor´dan Muammer ikinci sarı karttan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. İkinci yarıda gol arayan Üzülmezspor 60. dakikada bulduğu golle durumu 1-1 yaptı. Müsabakanın 73. dakikasında Asmaspor´dan Alaattin, atağa kalkan Üzülmezsporlu Tezcan´ı düşürünce, hakem Bulut, Alaattin´e ikinci sarıdan kırmızı kartı göstererek oyun dışı bıraktı. Sahadan çıkmak üzere olan Alaattin´in, aniden geri dönerek yerde yatan Tezcan´ı tekmelemesi üzerine çıkan olaylara sahadaki her iki takım oyuncuları da karıştı. Taraftarların da sahaya girmesiyle büyüyen olaylarda futbolcu ve taraftarlar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Olaylar, emniyet güçleri tarafından güçlükle önlendi. Maçın hakemi, olaylara karıştıkları gerekçesiyle Asmaspor ve Üzülmezspor´dan 4´er futbolcuya kırmızı kart gösterdi.


Asmaspor, gördüğü kırmızı kartların ardından sahada 5 kişi kalınca hakem karşılaşmayı tatil etti. Maçla ilgili kararı, Futbol Tertip Komitesi´nin vereceği bildirildi.


Bu arada maçın hakemleri, polis nezaretinde kent merkezine geldiler.

Editör: Pusula Gazetesi