2017-2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final müsabakası sonrasında şampiyon belli oldu. Şampiyona sonrasında dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi. Şehit İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu ile Ereğli Atatürk Ortaokulu arasında oynanan final maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Poyraz, Şehit İlhan Varank İmam Hatip Okul Müdürü Adnan Karakurluk, öğretmen ve çok sayıda öğrenci izledi.

TURGUT REİS ÜÇÜNCÜ OLDU

Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları kapsamında günün ilk maçı Gazi Ortaokulu ile Turgut Reis Ortaokulu arasında oynandı. Turnuvada üçüncülük mücadelesi veren iki takım, oldukça iyi performans sergilediler. 15'er dakika üzerinden 2 devre oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi. Kullanılan penaltı atışları sonucunda müsabakadan galip ayrılan taraf 6-5'lik skorla Turgut Reis Ortaokulu oldu. Turgut Reis Ortaokulu turnuvanın başarılı üçüncü takımı oldu.

ATATÜRK ANADOLU ŞAMPİYON

Final maçı ise Şehit İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu ile Ereğli Atatürk Ortaokulu arasında oynandı. Atatürk Ortaokulu'nun açık ara üstünlüğü ile geçen karşılaşma 7-0 sona erdi. İlk dakikalardan itibaren rakibi Şehit İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu'na baskı kuran Atatürk Ortaokulu sporcuları, turnuvanın şampiyonu oldu. Öğrenciler okul arkadaşlarını izleyerek karşılaşma boyunca destekleyici tezahüratlarda bulundular. Atatürk Ortaokulu sporcuları müsabaka sonrasında şampiyonluklarını doyasıya kutladılar.

MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ

Müsabakaların ardından madalya ve kupa töreni düzenlindi. Dördüncü olan Gazi Ortaokulu'na kupa ve madalyaları Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir verdi. Turnuva üçüncüsü Turgut Reis Ortaokulu sporcuları ise kupa ve madalyaları Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in elinden aldılar. Turnuvanın ikincisi Şehit İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu'na kupa ve madalyalarını Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Poyraz, şampiyon Atatürk Ortaokulu'na ise Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel verdi. Şampiyon Ereğli Atatürk Ortaokulu şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi