GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, GMİS Genel Merkez Yöneticileri ile Şubeler Başkan ve yöneticileri, işyeri temsilcileri ve maden işçileri, arefe günü GMİS Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri iken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Şemsi Denizer´in Çaycuma Gökçehatipler köyündeki kabrini ziyaret etti. Ziyarete Şemsi Denizer´in babası Hüseyin Sarıbaş ile GMİS eski Genel Sekreteri Mustafa Dağlıoğlu da katıldı. GMİS yönetiminin tam kadro katıldığı ziyarette Şemsi Denizer için dualar edildi, Kuran-ı Kerim okutuldu.
Bayramın 1. günü GMİS Genel Merkezi´nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, Genel Merkez Yönetim Kurulu, GMİS Şube Başkan ve Yöneticileri, temsilciler ile maden işçileri hazır bulundu. GMİS´deki bayramlaşmaya çeşitli sendikaların genel merkez ve şube başkanları, bürokratlar, sivil toplum ve meslek örgütlerinin yönetici ve temsilcileri ile siyasetçiler katıldı.
GMİS Yönetim Kurulu, Sendika Genel Merkezi´ndeki bayramlaşmanın ardından Camlı Köşk´te düzenlenen protokol bayramlaşma programına katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi