Zonguldak&[#]8217;ta Kurban Bayramı dolayısıyla Camlı Köşk&[#]8217;te bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Zonguldak Valisi Erdal ve eşi Nazan Ata, Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve eşi Cemile Çınar, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel ve eşi Gülender Yüksel, Alay Komutanı Albay Hakan Temel Aksel ve eşi Fulya Aksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.







Bayramlaşma töreninin ardından Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. İlk olarak Garnizon Komutanlığı&[#]8217;nı ziyaret eden Vali Ata ve beraberindekiler burada er ve erbaşların bayramını tebrik etti.






İl Jandarma Alay Komutanlığı&[#]8217;na, Zonguldak Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi&[#]8217;ni ziyaret ederek, bayramını hastanede geçiren hastalarla sohbet eden protokol, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;ne bağlı Polisevi&[#]8217;ndeki bayramlaşma programına katıldı. Merkez Çocuk Yuvası&[#]8217;nı ziyaret ederek çocuklara hediyeler dağıtan il protokolü, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek şehit yakınlarının bayramını kutladı.
Editör: Pusula Gazetesi