Tüm sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi Twitter'da popüler olmanın da bir takım avantajları vardır. Ne kadar çok kullanıcıya hitap edebiliyorsanız, bu durumun size sağladığı avantajların sayısı da o kadar artıyor. Örneğin, bir kitap yazdığınız zaman yayınevlerinin yazdığınız kitabı hemen yayınlaması, birçok firmanın size ulaşıp reklam işbirliği yapmak istemesi veya televizyon kanallarının size anlaşmalar sunabilmesi bu avantajlardan sadece birkaçıdır.

Eğer sizler de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız, sizler için hazırlamış olduğumuz bir takım tüyo sayesinde bu isteğinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. İşte, Twitter popüler olma yolları: Hedef Kitlenizi Belirleyin Öncelikle, Twitter fenomen olma yolunda ilerleyebilmek için almanız gereken bir karar vardır. Bu karar, hedef kitlenizi belirlemenizdir. Hitap edeceğiniz kitle, sizin söylemleriniz veya düşünceleriniz ile çatışmayacak olan bir kitle olmalıdır. Bu uyumu yakaladığınız zaman Twitter'da kolaylıkla takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Örneğin, espriler ve şakalar ile insanları güldürmek, eğlendirmek istiyorsanız hitap ettiğiniz kitle de gülmek ve eğlenmek isteyen bir kitle olmalıdır. Bu kitleyi belirlemek de oldukça basittir. Hitap etmek istediğiniz kullanıcıların profillerine kısaca bir göz gezdirmek sizin için yeterli olacaktır. Takibe Takip Yok! Twitter Türkiye'de popülerlik kazandığı ilk zamanlarda ortaya çıkmış ve parazit gibi türemiş olan ''takibe takip'' tipi kullanıcılardan olmayın. Eğer profilinizdeki ''hakkınızda'' kısmına ''takibe takip'' türü bir cümle yazarsanız, fenomen olma hayallerinizi unutsanız çok daha iyi olur.

Çünkü ''takibe takip'' ve benzeri kelimeler sizi oldukça çaresiz gösterecektir. İnsanların sizi takip etmesi için onlara sunabileceğiniz tek şey takipçi olma potansiyeliniz mi? Siz bundan daha fazlasısınız ve bu yüzden bu tür kelimelere ihtiyacınız bile olmadığını onlara kanıtlayın. Özgün Olun ve Bunu Koruyun Twitter popüler olma yollarından bir diğeri de özgünlüktür. Sizi diğer kullanıcılardan ayıran önemli bir özelliğiniz olmalı. Siyaset, karikatür, komedi, spor veya sinema konularından herhangi biri ile ilgili paylaşımlarda bulunmak sizi özgün yapmaz.

Çünkü Twitter'da bu konularla ilgili paylaşımlarda bulunan binlerce hatta milyonlarca kullanıcı bulunmaktadır. Bu durumda yapmanız gereken şey ise bir fark yaratmaktadır. Diğerlerinden farklı olduğunuzu belli etmek ve hedef kitlenize rahatlıkla ulaşabilmek için ise Hashtag'leri kullanabilirsiniz. Hashtag'lerde birçok kullanıcı bir araya gelip aynı konu üzerindeki fikirlerini beyan ederler. Siz de bu Hashtag'lerde aynı konu ile ilgili fakat diğer kullanıcılardan tamamen farklı ve ilgi çekici bir yorumda bulunursanız takipçi sayınız hızla artacaktır. Özellikle fenomen kullanıcılar yorumunuzu Retweet ettikleri zaman bu hız ikiye katlanacaktır. Fenomenlerle Temasta Olun Biraz önce de belirtmiş olduğumuz gibi fenomenler tarafından yorumunuzun beğenilmesi veya Retweet edilmesi, takipçi sayınızı hızla artıracak olan önemli bir unsurdur. Bu yüzden de fenomenlerin mention'larına olabildiğince katılım sağlamalısınız. Ancak bunu yaparken de insanların gözüne batmamalı ve amacınızı fazla belli etmemelisiniz.

Çünkü hiç kimse yapışkan tiplerden hoşlanmaz. Siz de Twitter'da popüler olmak istiyorsanız ücretli hizmetler satın alabilirsiniz, örneğin:

Twitter takipçi. Bu konuda en iyi site Crovu denebilir. Paketlere buradan: https://crovu.co/twitter-takipci-satin-al/ göz atın. Sabretmeyi Bilmelisiniz Twitter'da fenomen olmak birkaç gün içerisinde meydana gelebilecek bir durum değildir. Paylaşımlarınızın yayılması, isminizin tanınması ve Twitter'da kendinize göre bir yer edinmeniz için en az 1 yılınızı gözden çıkarabilmelisiniz. Bu süreç içerisinde de sabretmeli, pes etmemeli ve amacınıza odaklanmış vaziyette, çizginizi bozmadan ilerlemelisiniz. Unutmayınız ki hangi sosyal mecrada olursanız olun, mutlaka istikrarlı ve sabırlı olmanız şarttır. Bu iki unsur, fenomen olma yolunda sahip olmanız gereken iki anahtardır. Instagram'ı da Unutmayın! T

witter kadar Instagram da bir o kadar popüler bir sosyal medya ağı. Bu konuda, Twitter'a gösterdiğiniz ilgiyi Instagram'a da mutlaka gösterin. Instagram için sosyal medya hizmeti almaya karar verirseniz, ilk seçeneğiniz Crovu olsun. Örnek paketlere şuradan: https://crovu.co/instagram-takipci-satin-al/ göz atabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi