Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, 24 Ocak´ta yapılacak Çaycuma Esnaf Odası Başkanlığı seçimi için esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Çaycuma Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Kandemir, diğer iki adaya da başarılar diledi.
Bir aydan beri köylerdeki esnafı ziyaret ettiklerini söyleyen Kandemir; "Bugünden itibaren Sanayi Sitesi, İstasyon Mahallesi, merkez ve beldemizi ziyaret edeceğiz.
Yedi sene önce göreve başladığımızda nasıl heyecan varsa, şimdi de aynı heyecanımız devam ediyor. Hep beraber çalıştık, hep beraber sevindik, hep beraber tartıştık ya da üzüldük. Ama bunların sebebi, kurumların başındaki yöneticiler değildir.
Malum, ülkenin durumu göz önünde. Ekonomik koşullar kötüye gittiğinde zorlandık. Ama Allah kimsenin işini ve sağlığını bozmasın, kimseyi muhabbetsiz bırakmasın dedik.
Bugünden itibaren merkez ve beldelerinde üye çalışmalarına devam edeceğiz. 24 Ocak&[#]8217;ta yapılacak seçimden, bundan önceki gibi zaferle çıkmayı hedefliyoruz.
Diğer iki aday arkadaşımız da bizlerin üyesidir. Demokrasi çerçevesinde seçim yarışına girdiler. Onlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi