Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesinde gerçekleştirilen CHP Devrek İlçe Başkanlığı 33. Olağan Kongresi Milletvekillerinin, partililerin ve vatandaşların katılımı ile yeni Başkan ve Yönetim Kurulunun seçimi gerçekleştirildi.
Devrek Karşıyaka Star Düğün Salonunda düzenlenen Kongreye CHP Milletvekili Ali Koçal, CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22 Dönem Milletvekili Nadir Saraç, CHP İl Başkanı Ali Osman Yayla, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bekir Kayaaltı, İl Genel Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçaslan, Hacımusa Belediye Başkanı Veysel Özsaraç, Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, CHP İlçe Kadın Kolları,CHP Gençlik Kolları, Devrek Esnaf Odası Başkanı Adnan Keklik, partililer,mahalle ve köy muhtarları ile partili vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen CHP Devrek İlçe Başkanlığı 33. Olağan Kongresinde tek aday olan Eski İlçe Başkanı Şeref Aydınlı yeniden başkan seçilirken Yönetim Kuruluna ise İlhan Malkoç, Şenol Bükrü, Ülkü Masalcı, Emine Kara, İhsan Sivişoğlu, Aydın Sarıoğlu, Fatih Kıyıcı, Yaşar Bükrü, Ramazan Bakır ve Remzi Budak seçildi.
33. Olağan Kongrede Devrek CHP İlçe Yönetim Kurulu listesine giren yedekler ise İbrahim Tığ, Ferhunde Uzar, Ahmet Kiren, Hayrettin Çilingir ve Sinan Seyrekbasan olarak yer aldı.
Editör: Pusula Gazetesi