Zonguldak Platformu Türkiye Değişim Hareketi İl Temsilcisi Harun Akın&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akın, &[#]8220;Görevinizi fazlasıyla yaptınız&[#]8221; dedi.
Mithatpaşa Tüneli Projesi için toplanan imzaları Ulaştırma Bakanı Müsteşarı Mehmet Habip Soluk&[#]8217;a teslim edip çalışma hakkında fikir alışverişinde bulunan Zonguldak Platformu Üyeleri, siyasi partilerin süreci siyaset malzemesi yapmadığı için teşekkürde bulundu.
TDH İl Temsilciliği ziyaretinde konuşan Platformu Sözcüsü Osman Sav, süreci anlatarak şöyle dedi:
&[#]8220;Mithatpaşa Tüneli&[#]8217;nin bir an önce yapılması ile ilgili imza kampanyası başlatmıştık. Sizlerde buna hem imza atarak hem de açıklamalar yaparak destekte bulundunuz. Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma Bakanı Müsteşarımızla görüştük. Müsteşarımız konuyla ilgilendi, Karayolları Genel Müdürlüğü&[#]8217;nü de aradı. Bizim hedefimiz Mithatpaşa Tüneli&[#]8217;nin bir an önce yapılması ve 2010 yatırım programına alınmasıydı. Müsteşarımız 2010 programına alınması ile ilgili söz verdi. Kendisini Zonguldak&[#]8217;a davet ettik. Önümüzdeki haftalarda gelecek. Sorunu yerinde görmesi daha etkili olacaktır. Sizden bundan sonraki süreçte de destek vermenizi bekliyoruz. Bu süreç imza kampanyasından sonra biraz uzadı. İktidar, muhalefet bu süreci siyaset malzemesi yapmadı. Bunun için ayrıca bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz.&[#]8220;
Ziyarette konuşan TDH Zonguldak İl Temsilcisi Harun Akın da projeyi sahiplenenlere teşekkür etti. Projenin herkesin projesi olduğunu ifade eden Akın, herkesin projeye sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi