Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından, 19-20 Aralık 2009 tarihleri arasında Zonguldak´ta düzenlenen "Kurum ve Kurumlar arası Türk Halk Müziği Solist Yarışması Türkiye finallerine katılan ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen tarafından Çaycuma´ya davet edilen, Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği korosu yarışmalarda bir birincilik ve bir üçüncülük kazanmıştı.
Ankara Valisi adına, Vali Yardımcısı M. Fahri Aykırı imzası ile Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen´e gönderilen teşekkür mektubunda; "Yarışmaya katılan Türk Halk Müziği Korosuna göstermiş olduğunuz misafirperverliğiniz için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim" sözleri yer aldı.
Amaçlarının kurumlar arası ilişkileri daha da pekiştirmek ve Çaycuma´yı tanıtmak olduğunu belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "İlçemize davet ettiğimiz Ankara ekibinin yarışmalarda başarılı sonuçlar alması bizleri sevindirdi. Bu tür etkinlikler sayesinde ilçemizi tanıtma fırsatı yakalıyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi