2010&[#]8217;a Zonguldak&[#]8217;ta giren 19. Dönem Milletvekili ve Başkent Üniversite Hastanesi Koordinatörü Ali Uzun, Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek basın çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.
Dernek Başkanı Atilla Öksüz tarafından karşılanan Ali Uzun&[#]8217;a Demokrat Parti İl Başkanı Hakkı Karagüzel ile Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç eşlik etti. Basının önemine değinen Ali Uzun 2010 yılında basın çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışmasını temenni ettiğini söyledi. Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin mesleki örgüt olmasının ötesinde sorumlu bir sivil toplum örgütü olarak kentin sorunlarına çözüm konusunda da çaba gösterdiğini belirten Uzun, &[#]8220;Sizlerin nezdinde Zonguldak&[#]8217;ta görev yapan gazetecilerin yeni yıllarını kutluyorum. Basın olmazsa gelişmelerden haberdar olamayız. Ben Ankara&[#]8217;da kalsam da internet üzerinden ve postayla gelen gazetelerdeki bütün haber ve yorumları dikkatle okuyorum. Zonguldak&[#]8217;ta ne olmuş ne olmamış haberdar oluyoruz. Ben de basının içinden gelen biri olarak meslektaşlarınızı bir kez daha kutluyorum. Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin mesleki çabalarının yanında kentle ilgili sorunların çözümündeki çabasını da takdir ediyorum. Bizlere, hepimize düşen görev, nerede olursak olalım kendimizi sorumlu hissetmektir. Basın bunu çok iyi yapıyor. Yol gösterici oluyor. 2010&[#]8217;un gerek basın camiası gerekse Zonguldak için sorunların azaldığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yıl ilimize, ülkemize güzellikler getirsin. Bu vesileyle tüm dostlarımızın ve hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum&[#]8221; dedi.
KGD Başkanı Öksüz ise Ali Uzun&[#]8217;un basına ve basın çalışanlarına karşı her zaman gösterdiği hoşgörü ve nezaketi takdir ettiklerini belirterek, &[#]8220;Sayın Ali Uzun, yıllardır basın camiasının içinde bulunduktan sonra aktif siyasete giren bir isim olduğundan bizleri çok iyi anladığını düşünüyorum. Camiamıza karşı gösterdiği nezaket ve destekten dolayı teşekkür ediyor biz de kendisinin yeni yılını kutluyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi