Zonguldak&[#]8217;taki bazı belediye başkanları, program sonunda aracına binmek için salondan çıkan Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen&[#]8217;in etrafını sardı. Ayaküstü sohbet ettikleri Milletvekili Türkmen&[#]8217;e sorunlarını anlatan başkanlar, destek isterken, bazıları da yapılması istenilen ve devam eden projeler hakkında müjdeli haber olup olmadığını sordu.
Tarım İl Müdürlüğü ve İşkur Zonguldak İl Müdürlüğü&[#]8217;nün organizesiyle AB İstihdam Tedbirleri Hibe Planı çerçevesinde gerçekleşen Bodur Meyve Yetiştiriciliği eğitimini tamamlayan kursiyerler için Zonguldak&[#]8217;ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesi 100. Yıl Atatürk Tatil ve Hizmet Köyü&[#]8217;nde düzenlenen sertifika törenine katılan Polat Türkmen, programın sonunda salondan ayrılarak, aracına doğru hareket etti. Bu arada önünü kesen ve etrafında çember oluşturan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınanç, Perşembe Beldesi Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ve Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, bölge gündeminde bulunan yatırımlar, ayrılacak bütçe konularında müjde olup olmadığını sordu. Ayaküstü yapılan sohbette sorunlarını da anlatan belediye başkanları milletvekili Türkmen&[#]8217;den destek de istedi. Türkmen ile birlikte Ak parti İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;da sorunları dinledi.
Ayaküstü sorunları dinleyen Türkmen, yapılan görüşmelerde önemli bir müjdenin olmadığını ve sorunlar konusunda gereken desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi