Alaplı İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve eşleri düzenlenen kaynaşma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
Alaplı Çay Bahçesinde düzenlenen yemeğe MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İlkay Özdemir, MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Partililer ve eşleri katıldı.
Yemekte konuşan Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İlkay Özdemir, Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kaynaşma ve Dayanışma yemeğinde bulunmaktan dolayı memnunluk duyduğunu belirterek teşekkürlerini dile getirdi.
MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, parti olarak ilçede bir ilk olarak partililerin ve eşlerinin katılımıyla bir kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlediklerini belirtti. Bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirten Altay, &[#]8221;MHP Alaplı İlçe teşkilatı olarak yepyeni bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yemeği düzenlememizdeki amacımız Yönetim Kurulu ve partililerin eşleri birlikte tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamaktır. Partimizde kadınlarımızın daha aktif olarak çalışmasını istiyoruz. Bu yönde Kadın Kollarımızı oluşturacağız. İlçede de parti olarak önemli çalışmalara imza atacağız&[#]8221; dedi.
Partililerin büyük ilgi gösterdiği ve samimi bir ortamda geçen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde partililer Muammer Darçın ve Levent Sönmez&[#]8217;in seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla coşku dolu saatler yaşadılar.
Editör: Pusula Gazetesi