Zonguldak Merkeze bağlı Yayla İlköğretim Okulu birinci ve ikinci sınıf öğrencileri yeni yılı erken kutlayarak, doyasıya eğlendi.
Merkez Yayla İlköğretim Okulu 1/C ve 2/A sınıfında eğitim gören minik öğrenciler, 2010 yılına sayılı saatler kala sınıflarında yeni yıl kutlaması yaptı. Öğretmenleri Hayriye Ayar ve Hanife Sönmez ile birlikte yeni yılı erken kutlayan öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi. Öğrenci velilerinin hazırladığı yiyecekleri tüketen öğrenciler, müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdi.
Öğrencilerin eğlenmesi için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyleyen 1/C sınıfı öğretmeni Hanife Sönmez, "Yılbaşını erken kutlamak istedik. Bu yıl ilk defa eğitim ve öğretimle tanışan öğrencilerimiz okul havasından bir gün de uzaklaştı. Böyle bir eğlenceyi arkadaşlarıyla kutlaması, öğrencilerin birbiriyle kaynaşması açısından onların motivasyonlarını güçlendirmesi bizleri mutlu ediyor. Bunun da onların derslerine olumlu şekilde yansıyacağına inanıyorum. Yeni yılın tüm öğrencilerimiz başta olmak üzere ulusumuza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Okulun 2/A sınıfı öğretmeni Hayriye Ayar ise "Öğrencilerimizle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Öğrencilerimizin yeni yıl etkinliği nedeniyle düzenlemiş olduğumuz eğlencede eğlenmeleri bizleri de onlar kadar mutlu etmiştir. Bu nedenle yeni yılda bütün öğrencilerimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi