Ak Parti Yerel Yönetimler İl Başkanı Gökser Çağdaş´ın organize ettiği toplantı İl Başkanı Yakup Ulupınar başkanlığında gerçekleşti. Kurucaşile Belediye Başkanı Zihni Sayın, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin´in katılımıyla Parti binasında yapıldı. 28 Aralık 2009 tarihinde Ankara´da Ak Parti Genel Merkezinde yapılacak olan Yerel Yönetimler İl Başkanları Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanları faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparken taleplerini ilettiler.



Belediye Başkanları çalışmalarını anlattı



Apdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez toplantıda yaptığı konuşmada, stadyum yapımının devam ettiğini ve soyunma odaları için 50 bin TL ödenek geldiğini söyledi. Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, futbol sahası ve belediye garajı yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirirken, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da mahalle yollarına taş döşendiğini ve TOKİ için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kumluca´da ise Futbol sahası ve soyunma odaları tamamlanarak faaliyete geçtiği ve burada amatör maçların oynanmaya başladığı belirtildi. Kumluca belde girişinin karayolları ile yürütülen ortaklaşa çalışma ile yapımı devam ettiği de ifade edildi.



Talepler genel merkeze iletilecek



Kurucaşile Belediye Başkanı Metin Çetin, mezbaha yapımının tamamlandığını, veteriner geldiğinde faaliyete geçeceğini ve Yüksekokulla ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkanların çalışmalarını ve taleplerini birer dosya halinde sunduğu toplantıda İl Yerel Yönetimler Başkanı Gökser Çağdaş bunları Pazartesi Günü Ankara´da yapılacak olan toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi´ye ve Milletvekili Yılmaz Tunç´a ileteceğini söyledi. Toplantı sonunda; İl Başkanı Yakup Ulupınar Belediye Başkanlarına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeni ile teşekkürlerini ileterek, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi