Bölgesel Amatör Lig'de 2017- 2018 sezonu fikstürü, 28 Ağustos Pazartesi İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da güç depolarken, Pazartesi günü gerçekleştirilecek fikstür çekimini de heyecanla bekliyor. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren eflatun-beyazlılar ilk maçını hangi takımla oynayacağının yanı sıra iç saha mı yoksa dış sahamı olacağını merak ediyor. Taraftarlar ise ligin başlamasını iple çekiyor.

DEVREK BELEDİYESPOR'DA HEYECANLA BEKLİYOR
Bölgesel Amatör Lig 6. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına henüz yeni başlarken, bir çok eksiği bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekipte Pazartesi günü gerçekleştirilecek fikstür çekimini sabırsızlıkla bekliyor.

RAKİPLERİN GÜCÜ MERAK KONUSU

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele edecek takımlar arasında yeni sezon öncesinde hangi takımların nasıl transfer politikası izleyip kadrolarını nasıl güçlendirdikleri ise merak konusu. Temsilcimiz Ereğli Belediyespor geçtiğimiz sezon şampiyon olan takımlardan transfer ettiği kaliteli futbolcuları bünyesinde toplarken, sezona şampiyonluk parolasıyla girecek. Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ise Devrek patentli futbolcularla genç ve tecrübeli bir ekip kurup sahaya çıkacak.

İŞTE 6. GRUPTAKİ TAKIMLAR

Bartınspor (Bartın) Sincan, Çubukspor, Keçiören Bağlum (Ankara), Türk Metal Kırıkkale, MKE Kırıkkale (Kırıkkale), Karabük 100.yıl Soğuksu (Karabük), Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor (Zonguldak), Yeşil Kırşehir (Kırşehir), İl Özel İdare (Kastamonu), Yeniçağ (Bolu), 1074 Çankırı (Çankırı)

Editör: Pusula Gazetesi