Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti İl Başkanlığı&8217;nı ziyaret etti. Ak Parti İl Başkanlığı binasında dün gerçekleşen ziyarette Başkan Akın&8217;ı İl Başkanı Yakup Ulupınar ve Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ağırladı. Ziyarette bazı İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Başkan Akın&8217;ın ziyaretin dolayı mutlu olduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Ulupınar, &8220;Milletvekilimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımıza göreve başladığı gün ziyarette bulunmuştuk. Ak Parti iktidarı olarak yerel yönetimlerin, yetkilerini ve gelirlerini artırma bakımından reform niteliğinde çeşitli çalışmalar yaptık. Yerel yönetimlerin işlerini kolaylaştırmak için bilhassa İller Bankası&8217;na olan borçlarının ödemesi için erteleme yoluna gidilmiştir. Hükümet olarak Bartın&8217;da il teşkilatı, belediye meclisi, il genel meclisi ve milletvekilimiz olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bartın Belediyesi ile ilgili olarak Bartın&8217;ımız için yapmamız gereken ne varsa, her zaman için yardıma hazırız. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde Bartın&8217;a en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Ak Parti il teşkilatı adına Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;a tekrar hoş geldiniz dileyerek, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum&8221; diye konuştu.



Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz


Belediye Başkanı Cemal Akın da &8220;Seçimlerin üzerinden uzun bir zaman geçti. Seçimlerin ardından siyasi partilerimize ziyarette bulunamamıştık. Gide gide hısım, gitmeye gitmeye hasım olur derler, biz de onun için hısım olmaya geldik. Bartın için birliktelik olsun istiyoruz, çünkü hep beraber Bartın&8217;da yaşıyoruz. Bu noktada Bartın&8217;da yaşayan insanların hizmet alırken o partiden, bu partiden diye ayrım yapmaması gerekir. Ya hep birlikte hizmet alınacak ya da alınamayacak. Yapılacak olan bir sonraki seçimlere kadar birlikte çalışma mecburiyetimiz var. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz&8221; ifadesini kullandı.



El ele vererek Bartın için çalışalım


Başkan Akın, &8220;Ekonomisi bozuk olursa bu sorunu hep birlikte yaşıyoruz. Yollar bozuk olursa hep birlikte aynı yoldan geçiyoruz. Yani sonucunda ya hep birlikte hizmet alıyoruz ya da hep birlikte hizmetsiz kalıyoruz. Ak Parti genel iktidar, biz ise yerelde iktidarız ve yapamama gibi bir şansımız yok. Gücümüzün yettiği her şeyi ayrım yapmadan yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada da zaman zaman istişare yapalım istiyorum. Bartın halkı bize teveccüh buyurarak Belediye Başkanı yaptı. İsteriz ki herkes belediyeye gelsin ve sıkıntıları paylaşsın ve birlikte çözüm üretelim istiyoruz. Sonucunda bu Bartın&8217;a yapılan hizmet olacak. Hiç kimse kendine hizmet yapmıyor, herkes Bartın için çalışıyor. Bu nedenle birlik ve beraberlikten Bartın&8217;ın kazanacağına inanıyorum. El ele vererek Bartın için çalışalım&8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi