Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, ´´Kızılay olarak yardımlarımız 2010´da artarak devam edecektir´´ dedi.
Aygün yaptığı açıklamada, şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görevde bulundukları 1 yıl içinde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Hayata geçirmek istedikleri önemli projeler olduğunu anlatan Aygün, şöyle dedi: ´´Bu yıl şube olarak iyi çalışmalar içerisinde bulunduk. Ramazan ayında 400 aileye yardımcı olduk. Bunu 2010´da 800 aileye çıkarmak istiyoruz, bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl hayata geçiremediğimiz örnek sınıf projesini de Mart 2010´da bitirmek istiyoruz. Kan toplama aracımızı faal şekilde çalıştırıp ilçe, belde ve mahallerimizde kan bağışını yaygınlaştırmak istiyoruz. Kızılay olarak yardımlarımız 2010´da artarak devam edecektir. Beycuma beldesi Hacıali Köyü&[#]8217;nde, evinin yıkılması nedeniyle bahçelerindeki samanlıktan dönüştürdüğü barakada yaşayan ailenin ev inşaatı da bitmek üzeredir. İnşallah aileyi 2010´da yeni evlerine yerleştireceğiz.´´
Aygün, ayrıca 2010 Şubat ayında şubelerinin kongresi olduğunu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kongre hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi