Bartın Fem Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, basınla tanışma toplantısında dershanenin faaliyetleri hakkında bilgi verirken yeni sınav sistemine hazır olduklarını söyledi. Fem Dershanesi binasında dün gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarının yanı sıra Dershanenin Rehber Öğretmeni Vedat Arslan da hazır bulundu. Dershanenin çalışmaları hakkında bilgi veren Müdür Cemil Akbaş, &8220;Bartın Fem Dershanesi yeni sınav sistemine yaz boyunca yaptığı çalışmalarla hazırlanmıştır. Yeni sınav sistemine göre yapılanmasını baştan ayağa yenileten Fem Dershanesi, sezona eksiksiz mükemmel bir hazırlıkla başlamıştır. Dershanemiz öğrencilerinin yeni sınav sistemine kolay adapte olabilmeleri için dönem başında bilgilendirme seminerleri yapılmıştır. Bire bir danışmanlık sistemiyle yıl boyu öğrencilerin takibi yapılmakta motivasyonları canlı tutularak performansları zirveye taşınmaktadır&8221; dedi.




Görüntülü eğitim yapılıyor



Müdür Akbaş, &8220;Veli ziyaretleri ve veli toplantıları aracılığıyla hem veliler bilgilendirilmekte hem de velilerin çocuklarına stresli sınav maratonunda destek olmaları sağlanmaktadır. Her 15 günde veliler telefonla aranarak bilgilendirilmekte, öğrenci devamsızlıkları mesaj sistemi ile anında velilere iletilmektedir. Fem de öğrencilere randevulu ofis etüt sistemi uygulanmaktadır. Önceden randevusunu alan öğrenciler sıra beklemeden ve zaman kaybetmeden sorularını istedikleri öğretmene çözdürebilmektedirler. Bu sistem ayrıca öğrenciye istediği öğretmenle bire bir ders çalışma imkânı sunmaktadır. Sinevizyon odasında kameralı soru çözümleri farklı bir etüt hizmetidir. Aynı kitaptan soruları olan öğrenciler sinevizyonla perdeye yansıtılan görüntüden çözümleri takip edebilmektedir. Profesyonel çalışmalarını teknoloji desteğiyle güçlendiren dershanemiz öğrencilere verdiği aylık soru bankalarının çözümlerini DVD formatıyla görüntülü olarak öğrencilerine vermektedir&8221; diye konuştu.



Ödüllü sınav düzenlenecek



Cemil Akbaş, &8220;Evinde ders çalışan öğrenci zorlandığı bir sorunun çözümünü bu DVD ile anında öğrenme fırsatı bulmaktadır. Aynı hizmete internet ortamında da fem.com.tr adresinden ulaşabilmektedir. Fem Dershanesi KPSS&8217;ye son sürat devam ediyor. Kurumsal olarak KPSS çalışmalarını başlatan Fem dershanecilikteki profesyonelliğini bir kez daha kanıtlamış oldu. KPSS adaylarının yoğun ilgisi KPSS sınıflarının kontenjanlarının dolmasına neden oldu. Yapılan KPSS deneme sınavlarını Türkiye geneli okunması adaylara kendilerini gerçekçi değerlendirme imkânı sunuyor 26-27 Aralık tarihlerinde 9. 10.ve 11. sınıflara ödüllü ilk adım sınavı yapılacaktır. Birinciye dizüstü bilgisayar ikinciye cep telefonu üçüncüye mp4 hediyelerinin verileceği sınavda dereceye giren öğrenciler ücretsiz veya indirimli kayıt ödülü kazanabileceklerdir. Sınava giren tüm öğrencilere özel Fem defteri ve kalem verilecektir. Kontenjanların kısıtlı olduğunu, sınava girmek isteyen öğrencilere acele etmelerini tavsiye ederiz&8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi