Kozlu Kaymakamlığı ile Kozlu Belediyesi Başkanlığı arasında ilçenin en büyük spor organizasyonu olan geleneksel "Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri"ne ait protokol, bugün Kaymakamlık makamında imzalandı.

Ata sporu olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan "Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri"nin protokolüne; Kaymakam Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz imza attı. Protokolün imzalanması sırasında; İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Nihat Çolakbay, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Açıkgöz, Kozlu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Karaarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ile Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve Dağköy Muhtarı Muhammet Yavuz da hazır bulundu.

Kaymakam Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, 6 Ağustos 2017 Pazar günü yapılması planlanan Dağköy Yağlı Güreşleri'ne çok sayıda başpehlivanın katılacağını belirtirken, birlik ve beraberliğin pekişeceği bu etkinliğe tüm halkı davet ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi