Kardemir Karabükspor, Bank Asya 1. Lig´de Pazartesi günü oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını yağmur altındayaptığı antrenmanla sürdürdü.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda gerçekleşen çift kale idmana, yaklaşık bin civarında taraftar da izledi. Taraftarlar meşale yakarak tezahüratlarla takıma moral verdi.
Bekledikleri ortamı yakaladıklarını ve futbolcuların bunu arzuladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Feridun Tankut, şampiyonluğa giden ve lider olan takımın antrenmanlarının takip edilmesi ve izlenmesinin çok güzel olduğunu söyledi.
Başkan Tankut, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını ifade ederek, "Sezon başında hedefimiz ilk altı içinde ilk iki hedefimiz vardı. Şu an liderlik koltuğuna oturduk. Türk futbol kamuoyu artık Karabükspor´u konuşuyor. Bizim de arzumuz buydu. Şu an tek hedefimiz Pazartesi günü Adanaspor maçını kazanıp devre arasını lider kapatmak. Oynadığımız futbol keyif ve tat veriyor. Pazartesi günü tüm stadın dolmasını arzu ediyoruz. Biz hiçbir şekilde takımızın hakkını gasp ettirmeyiz. Maçlarda hakem hataları olmaz
değil. Sadece Türkiye´de değil Avrupa´da da hakem hataları oluyor. Ama biz her şeyden önce çıkacağımız yeşil sahada çizgiler içersinde Fair-play çerçevesinde oynadığımız oyunlarla cevabımızı veriyoruz" dedi.

STADYUM İÇİN RANDEVU TALEBİ YAPILDI
Kırmızı mavili takımın başkanı Ferudun Tankut, stadyum konusunda dün akşam Ankara´da Karabük milletvekilleriyle uzun bir görüşme yaptıklarını ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı´ndan randevu istediklerini de söyleyerek şunları kaydetti:
"Bir aksilik olmazda Salı yada Çarşamba günü gerçekleşecek. Bundan önce Pazartesi günü Karabük Belediye Başkanımızla görüşerek, Vali, Belediye Başkanı ve Milletvekillerimizin de katılacağı şekilde Ankara´da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ile görüşerek stadyumla ilgili görüşeceğiz. Mevcut stadyumun modernizasyonu konusunda destek isteyeceğiz. Valimiz bununla ilgili olarak projede hazırlattı. İnşallah bu sene buna start vereceğiz."
Diğer yandan sakatlıkları bulunan kaleci Bülent Ataman, Muhammet ve Burak´ın durumlarının iyi olduğu gözlenirken, devre arasını kapatan kaptan Bülent Bal ile sakatlıkları biten Ahmet Gökhan Güney ile Mehmet Ali Şirin ise tribünden idmanı izlediler.
Takım Pazar gününe kadar yapacağı çalışmalarla Adanspor maç saatini beklemeye başlayacak.
Editör: Pusula Gazetesi