Bartın Belediyesi tarafından Yalı kavşağının bulunduğu mevkide yol çalışması başlatıldı.


Zemini ve kaldırımları bozulan yolda başlatılan yenileme çalışması ile birlikte kanalizasyon çalışması da yapılıyor. İşlek bir cadde olmasından dolayı çok sayıda sürücünün ve vatandaşın kullandığı yolun bozuk ve engebeli bir yapıya sahip olması şikayet konusu oluyordu. Bakım ve oram bekleyen yolda başlatılan çevre düzeni ve yol yenileme çalışmaları kapsamında öncelikle yolda buluna eski asfalt kaplama yerinden söküldü.



Trafik tek şeritten veriliyor



Ayrıca bölgede bulunan Gazi Karakolu&8217;nun yolunun da bir kısmı yenilendi. Engebeli bir yapıya sahip olan yol düzeltildi ve ardından kilitli parke ile yeniden yapıldı. Yalı kavşağının bulunduğu bölgede yapılan çalışmalardan dolayı yol şu anda tek şerit halinde kullanılıyor. Yapılan çevre düzeni ve yol yenileme çalışmasının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.



Yapılan çalışma sürücüleri sevindirdi


Yalı&8217;da başlatılan çevre düzeni ve yol yenileme çalışmalarına en çok sevinen bölgeyi sürekli olarak kullanan araç sürücüleri oldu. Yolu kullanan araç sürücüleri, &8220;Bu yol uzun bir süredir bozuk ve dikkat edilmediği zaman araçlara çok zarar veriyordu. Yolun bozuk olduğu bölüme yaklaşırken yavaşlamazsak bozuk zemine girdiğimizde araçlarımız yoldan çıkacak gibi oluyordu. Zaten bozuk zeminde fren yapmakta araçlarımıza daha çok zarar veriyordu. Şimdi yol tek şerit halinde kullanılıyor tabi bunun sürücülere bir zararı yok. Yol işlek bir cadde olmasına rağmen en azından eskiden yaşadığımız sıkıntıyı yaşamıyoruz. Belediyemize bu bölgede yaptığı yenileme çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz&8221; dediler.

Editör: Pusula Gazetesi