Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesinde Türkiye Değişim Hareketi İlçe Başkanlığı belirlendi.
Devrek Çınar Otel&[#]8217;de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Değişim Hareketi İl Temsilcisi Harun Akın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz, Çaycuma İlçe Başkanı Fulya Kurtuluş Aydın, Gökçebey İlçe Başkanı Necati Aratoğlu yeni belirlenen Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı, İl Kadın Kolları Yönetimi İl Gençlik Kolları Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül&[#]8217;ün talimatıyla tüm yurt genelinde hızlandırılan ve parti kuruluş aşamasında İl, İlçe ve beldelerde başkanlıkların belirlenmesine hız verilen çalışmalarda Devrek Çınar Otel&[#]8217;de bir araya gelerek İl Temsilcisi Harun Akın nezaretinde Devrek İlçe Başkanı belirlendi.
Harun Akın yaptığı konuşmada, &[#]8221;Türkiye Değişim Hareketi olarak Sayın Mustafa Sarıgül&[#]8217;ün talimatları ile Zonguldak&[#]8217;a bağlı İlçe ve Beldelerde çalışmalarımıza hız vererek başkanlarımızı belirleme aşamasında son noktaya gelmiş bulunuyoruz. Siyasetin uzun zamandan bu yana içerisindeyim ve bu konuda da tecrübeliyim. Örgütlenmede sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde arkadaşlarımın da yardımlarıyla Türkiye Değişim Hareketinin amaçlarını, çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatacağız. İlçe Başkanı arkadaşlarımız da siyaset anlamında gayet tecrübeliler o yüzdendir ki ileride oluşacak olan partimizi gayet iyi temsil edeceklerine inanıyorum.
Türkiye geneline baktığımız zaman vatandaşlarımızın beklentileri ile bire bir örtüyor. Zonguldak siyasetin zor olduğu bir ildir ve emeğin başkentidir. Ben inanıyorum ki Türkiye Değişim Hareketi Türkiye&[#]8217;nin ve ilimizin önünü açacaktır. Devrek benim çok değer verdiğim bir ilçedir. Sayın Başkanımız Yaşar Ocakçı&[#]8217;nın ilçede Türkiye Değişim Hareketini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi