Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir sezonun ilk idmanında açıklamalarda bulundu. Demir yeni sezonda da Beyaz grupta mücadele edeceklerini belirterek kendilerini zorlu rakiplerin beklediğini söyledi. Transferlerin devam edeceğini belirten Demir bu sezon zoru başaracaklarını söyledi.

"TRANSFER DEVAM EDECEK"

Teknik Patron Şenol Demir yine Beyaz grupta mücadele edeceklerini belirterek dış transfer çalışmalarının devam edeceğini belirterek "Yeni sezon şehrimize takımımıza hayırlı olsun. Kuralarda çekildi. Gruplarda belli oldu. Yine Beyaz Gruptayız ama bu sefer sizde gördünüz daha ciddi takımlar var. Bizde inşallah kendi sahamızda başarılı bir sezon geçiririz. Özel izinli olan birkaç tane oyuncumuz var. En kısa zamanda takıma katılacaklar. Transferler devam edecek. Bugünde yarında transferler devam edecek.

"PATALYA'DA HAZIRLANACAĞIZ"

Kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Demir "16 Temmuz'a kadar çalışmalarımızı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapıyoruz. Ardından 2 gün izin var. 19 Temmuz'da 1'inci etap kampımız Patalya'da olacak. 1 Ağustos'a kadar Patalya'da kamp yapacağız. Tekrar ardından 2 gün izin var. Ağustos'un 4 'ünde Bolu'da herhangi bir Otel'de 18 Ağustos'a kadar ikinci bir kamp yapacağız. İkinci kamp hazırlık maçları ağırlıklı olacak. Sonra da lig haftası başlayacak" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK"

Demir "Zor bir lig bizi bekliyor. Önemli olan ama zoru başarmak. Taraftarımızla, yönetimimizle, basınımızla inşallah bir oluruz. İnşallah bu zorun altından kalkarız. İnşallah geçen seneden daha başarılı hedefe gidebilen ilk 5'in içerisinde olabilen oradan da şampiyonluğa gidilecek inşallah oluşum içerisinde bulunuruz. Daha ciddi desteye ihtiyacımız var. İnşallah taraftar ve şehrimiz takıma daha çok sahip çıkar. İnşallah şehrin ileri gelenleri daha çok sahip çıkar. İnşallah geçen sezon gibi sadece sahada başarıyı beklemeyiz. İnşallah bu sezon şehirden o desteği yakalarsak daha başarılı olabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi