Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor hazırlık maçı yapacağı Devrek Belediyespor´u kamp yaptığı Kirazlar Otel´de misafir etti ve takıma bir yemek verdi.
Yemeğe iki takımın idarecileri, teknik ekibi ve futbolcularının yanı sıra Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Yemeğin ardından Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ve Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir konuşma yaptı. Kilimli Belediyespor Başkanı Aygün, &[#]8220;Yaklaşık 10 gündür buradayız. Ereğli´de olmaktan çok memnunuz. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu hazırlık döneminin son bölümünde Devrekspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Onları bu maç öncesinde misafir etmek istedik. Onlarda saolsun olumlu yaklaştılar. Bu akşam beraber bir yemek yedik. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamız gerektiğine inanlardanım. Bizim için saha başarısı tabii ki çok önemli. Ama öncelikle dostluk ve kardeşlik diyoruz. İnşallah ikinci yarıda da bu şekilde bu duygu ve düşüncelerle ligi en iyi yerde bitireceğiz&[#]8221; dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ise, iki takımı da Gülüç´te görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, &[#]8220;Kilimli Belediyespor yaklaşık 1 haftadır burada. Burayı seçtikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir dostluk örneği oldu. Zonguldak´ın iki değişik takımlarının bir başka üçüncü ilçede buluşması ve burada hazırlık maçı yapması gerçekten çok güzel bir olay. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koydular. Ben bir kez daha başta Kilimli Belediye Spor Başkanı Engin Aygün´e ve değerli belediye Başkanları Seçkin Özdemir´e teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir de, Kilimli Belediyespor´un bu sene bambaşka bir kimlikle mücadele ettiğini belirterek, &[#]8220;Kilimli Belediyespor´umuzun başarısı için her kes bir şeyler yapıyor. Engin Aygün Bey bu işin altına eline en çok koyan kişi. Bizde elimizden geldiğince destek olmak için gayret sarf ediyoruz. Kilimli Belediyespor bu sezon bambaşka bir vizyon ve kimlikle mücadele ediyor. Gerçekten dostluğu, kardeşliği ve olayların olmadığı bir Kilimli izliyoruz ve izletmeye devam edeceğiz. Bunun böyle olmasında Engin Aygün´ün payı tabii ki çok büyük. İnşallah bundan sonrada bu şekilde devam eder. Bunun yanında sportif başarıyla birlikte özlenen Kilimli ortaya çıkar. Kilimli Belediyespor başarılı bir sezon geçiriyor. Maçlarının tümünü dışarıda oynamasına rağmen iyi bir ilk yarı geçirdiler. İkinci yarıda da bu başarı inşallah devam edecek&[#]8221; diye konuştu.
Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Kilimli Sahası ile ilgili olarak, &[#]8220;Sahamıza ödenekler peyder pey gelmeye devam etmekte. Sadece bizim sahamızın yapımı söz konusu olmadığı için bekleme içinde oluyoruz. Kozlu Sahası da bizim saha ile birlikte yapılacak. İnşallah en yakın zamanda gerekli ücret aktarılacak ve sahamızı ihale edip yapacağız. Hedefimiz önümüzde ki sezon maçlarımızı kendi sahamızda oynamak&[#]8221; dedi.
Yemek sonrası iki takımın idarecileri ve konuklar sohbet ederken, yemek sonunda toplu fotoğraf çektirildi.
Editör: Pusula Gazetesi