AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin ve Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ile yemekte bir araya geldi. Belediyelerin sorunlarını konuşmak için yemek düzenlediklerini belirten Erol Şahin, Pazartesi günü Mahalli İdareler toplantısının yapılacağını söyledi. Şahin, &[#]8220;Belediye başkanlarımız ile birlikte sohbet ediyoruz. Belediyelerimizin sorunlarını konuşuyoruz. Çözüm önerilerini arıyoruz. Pazartesi günü saat 11.00´da yapacağımız Mahalli İdareler toplantısı var. Ben buradan bu yemeğin Ereğli´ye, Zonguldak´a örnek olmasını istiyorum. Siyasi manada tüm teşkilatlarla belediye başkanlarının birlik beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerekiyor. Kavga gürültü içerisinde olduğu zaman sorunları çözmek zorlaşıyor&[#]8221; dedi.
Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin de, yaptıkları ve yapamadıkları projelerin değerlendirmelerini yaptıklarını belirterek, &[#]8220;İlçe başkanımız ve belediye bakan arkadaşlarımız ile beraber çok güzel bir yemek yedik. 2009 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde yıl içerisinde yaptıklarımız, yapamadıklarımız bunların değerlendirmelerini yaptık. Bununla ilgili kafamızda şekillendirdiğimiz projelerimizin sorunlarının çözünürlüğü ve olmazlığı üzerinde fikir alış-verişinde bulunduk&[#]8221; diye konuştu.
Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak yemeği düzenleyen ilçe başkanına teşekkür ederek, &[#]8220;2009 senesinde yaptıklarımız, 2010 senesinde de yapabileceklerimizin değerlendirmesini yapıyoruz. Bundan sonraki toplantılarda yapabileceğimiz işler için büyük çaba ve birlik beraberlik içerisinde olmayı düşünüyoruz. Bu yemeği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Yararlı bir yemek oldu, bundan sonra da bu tür toplantılara devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Aydın Güngör de, 2009 yılının seçim yılı olduğunu ve seçimden sonra birçok iş yaptıklarını kaydetti. Güngör, &[#]8220;2009 yılı biterken, 2010 yılına giriyoruz. 2009 yılı seçim yılıydı. Seçimin akabinde bir hayli işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle beldemin gelişmesiyle ilgili öncelikle yol problemini hallettik ve etmeye de devam ediyoruz. 2 kilometrelik beldemden geçen bir otoyol var. Bunun bin 300 metresi tamamlandı. Karayolları bunu yaparken tam yapmıyor. Asfaltı ihale ediyor, asfalt bitiyor ´yol bitti´ diye ortaya çıkıyor. Aslında sinyalizasyonu, elektriğini üst geçitleriyle tamamen yapıp teslim etmesi lazım. Sinyalizasyonun, elektriğinin ve üst geçitlerinin bitirilmesini istiyorum. Burası Ereğli´mizin girişi ve çıkış kapısı. Gülüç´ün değiştiğini görüyorsunuz. 5 yıldızlı otel ve sosyal tesis Ereğli´mize ve Zonguldak´ımıza büyük değerler katacak. Orada yaptığımız etkinlikle bölgemizin güzelliklerini sunma fırsatı da bulacağız. 32 dükkan yapılan açık pazar yerimizin büyük çoğunlukta inşaat işi bitti. Sadece yol inşaatı kaldı&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi