Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle muhtarlarına yemek verdi. Belediye Dinlenme Evi&8217;nde gerçekleştirilen akşam yemeğine Başkan Akın&8217;ın yanı sıra Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve mahalle muhtarları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Cemal Akın &8220;Muhtarlarımızla istişare ederek Bartın&8217;a hizmet etmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızın tecrübelerinden faydalanmak için zaman zaman toplantılar düzenliyoruz. Her zaman danışmaktan yanayız&8221; dedi.



İstekler dile getirildi



Belediye Başkanı Cemal Akın, &8220;Eksikliklerimizi bize bildirin, eleştirilerinizi yapın. Hatamız varsa düzeltelim. Bizler 5 yıllığına seçildik, bu görevlerde emanetçiyiz. Bu süre içerisinde kimseyi üzmeden hizmetlerimizi sunacağız. Yerel yöneticiler olarak birlikte hareket edersek kentimize getireceğimiz hizmetlerde daha isabetli kararlar almış oluruz&8221; diye konuştu. Yemeğin ardından muhtarlar ile sohbet eden Başkan Akın, muhtarların mahalleleri ile ilgili taleplerini dinledi.



Ağdacı muhtarı da katıldı



Yemekte belediye sınırlarına bağlanmaya yapılan referandumla &8216;evet&8217; diyen merkeze bağlı Ağdacı köyünün Muhtarı Ahmet Zengin&8217;de hazır bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın, muhtarların yemekte dile getirdiği talepleri yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.


Samimi bir ortamda geçen yemekte Bartın&8217;ın gündemindeki konular da konuşuldu. Yemekten memnun kaldıklarını belirten muhtarlar, Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;a teşekkür ederken, bu tür birlikteliklerin düzenli olarak yapılmasını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi