Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği&8217;nce, Belediye Başkanı Cemal Akın ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin&8217;e hayvanları korumaya yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Dernek Başkanı Nevaz Küçükekşi ile dernek üyesi Şenol Dağlıoğlu, belediyeyi ziyaret ederek teşekkür belgelerini sundu. Başkan Akın, dün gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada dernekle birlikte çalışarak hayvanları korumaya devam edeceklerini söyledi.



Karşılık beklemeden sahip çıktı



&8220;Sevgi ve merhamet örneği olarak dili ağzı söylemeyen hayvanlara, karşılık beklemeden sahip çıktığınız ve onların yaşam hakkına saygı gösterdiğiniz için siz Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın&8217;a teşekkürlerimizi sunarız&8221; yazılı teşekkür belgesini veren Dernek Başkanı Nevaz Küçükekşi &8220;Belediye olarak sahipsiz hayvan barınağını rehabilite ederek çok güzel bir hale getirdiniz. Göstermiş olduğunuz hassasiyet hayvan severler olarak bizleri mutlu etmektedir. Bizlere verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz&8221; dedi.



İnsan ve çevre sağlığı için önemli



Belediye Başkanı Cemal Akın da yaptığı konuşmada &8220;Bizler hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz. Hayvan Barınağımızın iyileştirilmesi ve bu çalışmalar için bütçemizde önemli rakamlarda ödenekler ayrıldı. Her zaman derneğiniz ile birlikte ortak çalışmaktan yanayız. Bizlere fikirlerinizi ve önerilerinizi iletin. Hayvanların sağlıklı olması insan ve çevre sağlığı açısından da çok önemli. Bizim buradaki isteğimiz sahipli hayvanların başıboş bırakılmamasıdır&8221; dedi.


Başkan Akın kendilerine teşekkür belgesi sunan Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği yöneticilerine bu nazik tutumlarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi