Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde iki ayrı yerde meydana gelen yangında 3 kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet ve Anadolu hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralı Tarık Yüksel, Hasan Yüksel ve Sevil K.´nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ereğli´de ilk yangın, Sanayi Sitesi D-18 Blok´ta meydana geldi. Necmi Altan Şahinler kardeşlere ait tamir dükkanında 81 KD 222 plakalı araca tüp montajı esnasında, tüpün patlaması sonucu dükkan alev aldı. Patlamanın etkisi ile dükkanda çalışan işçilerden Tarık Yüksel ve Hasan Yüksel yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Ereğli´de diğer yangın Kavaklık Mahallesi´nde meydana geldi. Sevil K.´ya ait evde çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Evde uyuduğu esnada yangını son anda fark eden Sevil K. alevlerden dolayı dışarıya çıkamadı. Tanıdıklarına haber verdikten sonra bayılan genç kızı, haber verdiği arkadaşı Soner Küçükarslan kurtardı. Kapıyı kırarak eve giren Küçükarslan, alevlerin arasından Sevil K.´yı alarak kendi aracı ile Anadolu Hastanesi´ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrasında Sevil K. hastanede müşahade altına alındı. Her iki yangında da yaralananların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi