Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurban Bayramı boyunca seçim bölgesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. İlçeleri, beldeleri ve köyleri gezen Tunç&8217;a bayram ziyaretlerinde parti yöneticileri eşlik etti. Milletvekili Tunç, Kurucaşile&8217;de Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Gökser Çağdaş, İlçe Başkanı Şimşek Zorku, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ali Uğur, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçe merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek, esnaflarla ve müşterilerle bayramlaştı.



Köyleri de ziyaret etti



Milletvekili Tunç, ilçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından, Kurucaşile&8217;nin bazı köylerini ziyaret ederek, köy kahvesinde köylülerle sohbet edip, bayramlarını kutladı. Milletvekili Tunç, Kurucaşile&8217;ye bağlı Uğurlu, Karaman, Meydan, Kanatlı, Ovatekkeönü köyleri ile Amasra ilçesine bağlı Kalaycı (Avara) köyünü ziyaret ederek, köy kahvehanelerinde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. İlçe ve beldelerin yanı sıra birçok köyü de ziyaret eden Milletvekili Tunç, bayramın birinci günü Bartın Merkez&8217;deki bayramlaşma programlarının ardından Amasra ilçesine ve Arıt beldesine, bayramın ikinci günü de Ulus ilçesi ve köylerine bayram ziyaretinde bulundu.



Tatilcilerle bayramlaştı



Bayram ziyaretlerine Abdipaşa ve Kumluca belde ve köyleri ile devam eden Tunç, programını Hasankadı ve Kozcağız beldeleri ile tamamladı. Bayramın ilk gününde Amasra ilçesinde bayram ziyareti yapan Tunç&8217;a İl Başkanı Yakup Ulupınar, İlçe Başkanı Hasan Balcı ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti. Amasra&8217;daki esnafları ziyaret eden Milletvekili Tunç, esnafların bayramını kutladı. Milletvekili Tunç, ilçe merkezindeki esnafların yanı sıra bayram nedeniyle Amasra&8217;da bulunan tatilcilerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. Kahvehaneleri de ziyaret eden Milletvekili Tunç, Amasralılarla sohbet edip bayramlarını kutladı.



Amasra&8217;nın potansiyeli artacak



Milletvekili Tunç, Ak Parti Amasra ilçe Başkanlığı&8217;nda da partililerle bayramlaştı. Tunç, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Amasra ilçesinin turizm potansiyelini artırmak, daha fazla turisti Amasra&8217;ya çekmek için çalıştıklarını belirterek, Bartın-Amasra arasındaki duble yol çalışmalarını 11 milyon TL harcayarak bir yıl gibi kısa bir sürede bitirdiklerini, Amasra Yolcu İskelesi ve Yat Limanı projesi çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi.


Arıt beldesini ve Ulus ilçesini de ziyaret eden Tunç, Arıt&8217;ta belediyeyi ve işyerlerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, esnaflar ve vatandaşlarla bayramlaşan Tunç, Ulus ilçesine bağlı Ağaköy ve Hocaköyü de ziyaret ederek, köy kahvesinde bulunan vatandaşların bayramını kutladı.



Köylülerle yer sofrasına oturdu



Abdipaşa, Kumluca, Hasankadı ve Kozcağız belde ve köylerine de bayram ziyareti yapan Tunç, merkeze bağlı Kutlubeytabaklar, Ahmetpaşa, Çakırömerağa, Ulugeçitkadı, Ulugeçitambarcı, Çakırdemirci ve Çakırkadı köylerinde de köy kahvelerinde vatandaşlarla sohbet edip, bayramlaştı. Milletvekili Tunç, Abdipaşa beldesinde ilk önce Belediye Başkanı Yaşar Dönmez&8217;i ziyaret ederek, meclis üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Beldede esnafları gezerek, bayramlarını kutlayan Milletvekili Tunç, Abdipaşa&8217;ya bağlı Sarnıç ve Akören köylerini de ziyaret ederek, köylülerin bayramını kutladı. Tunç, Abdipaşa beldesinin ardından Kumluca Beldesine geçerek, burada da Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin&8217;i makamında ziyaret etti. Belediyede toplanan Kumlucalılarla bayramlaşan Tunç, daha sonra Kumluca beldesine bağlı Kirsinler köyüne giderek, burada köylülerle birlikte yer sofrasında kurban eti yedi.



Bir ziyaret de Hasankadı ve Kozcağız&8217;a



Tunç ve beraberindekiler, Kumlucalılarla bayramlaştıktan sonra, Hasankadı beldesine geçti. Hasankadı belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve Hasankadılılarla kahvehanede bir araya gelen Tunç, Hasankadı beldesinde vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Hasankadı&8217;ya bağlı Eskiemirler, Aşağıdere ve Hanyeri köylerine bayram ziyareti yaptı. Milletvekili Tunç, Hasankadı belde ve köylerinin ardından Kozcağız beldesine geçerek, Ak Parti Kozcağız belde teşkilatında toplanan partililerle bayramlaştı. Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal ve Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman&8217;ın da hazır bulunduğu bayramlaşma programının ardından Bartın Merkez ilçeye bağlı, köylerle ziyaretlerine devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi