AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı&[#]8217;nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan&[#]8217;ın yanı sıra İl ve İlçe Yönetimi katıldı. İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ın makamını ziyaret eden Köksal Toptan, ardından partililerle toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, &[#]8220;İktidarımızın olmazsa olmazlarından olan demokrasiye sahip çıkmak, ülkemizde ulaşım ne kadar önemliyse, sağlık ne kadar önemliyse demokrasi de o kadar önemlidir. Hükümetimizin başlatmış olduğu demokratik açılım süreci içerisinde ülke insanımızın daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu bir yaşam sürdürebilmesi için başlatılmış olan bu sürece destek evren sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, basınımız her kim destek veriyorsa şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizde artık analar ağlamayacak, artık kanlar dökülmeyecek, doğusuyla batısıyla herkes kardeşlik içinde yaşayacak&[#]8221; dedi.
Ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, &[#]8220;Türkiye hem dışarıda hem içeride hem ekonomisini hem insani kalitesini hem demokrasini sağlamakla mükelleftir. Bu bir devlet projesidir. Bu bir siyasi proje değildir. Kardeşlik projesidir. Bunu yaparken güvenliğimizden herhangi bir fedakarlık yapmıyoruz. hiç kimsenin aklından katkısı olmayanların söylediği gibi bir olay değildir. İyi incelenirse Türkiye bu iç problemlerini çözerse dünyadaki yerini alacaktır. Biz dost olmak için dostluk kurabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu arada menfaatlerimizi de koruyarak bunları yapıyoruz. Bastırılmış olan duyguların, bastırılmış olan söylemlerin artık hak ettiği şekilde söylenmesi için çaba sarf ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da demokratik açılım hakkında bilgiler verdi. Zonguldak&[#]8217;taki çalışmalar ve hizmetleri değerlendiren Toptan, partililerin bayramını kutladı.
Partideki program, bayramlaşmanın ardından sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi