22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve T.D.H. Zonguldak İl Başkanı Harun Akın Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi:

"Ulusça Kurban Bayramı&[#]8217;nı hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar insanlarımızın sevgi, hoşgörü, dostluk duygularının en üst noktaya ulaştığı, insanlarımızın birbirleri ile kucaklaştığı çok özel günlerdir.


Hepimiz biliyoruz ki ülkemiz ağır ekonomik sorunlar ile başbaşa ve insanlarımızın alım gücü her geçen gün azalmaktadır.


Türk Milleti olarak bütün bu olumsuz şartlara rağmen, gelenek ve göreneklerimize olan duyarlılığımızı ön plana çıkartarak, ekonomik sıkıntılarımıza rağmen ailelerimizle, sevdiklerimizle bu güzel bayramı mutlu ve huzurlu geçirmek için elimizden gelen çabayı ortaya koymaktayız.


Bundan 30 yıl öncesinde Türkiye&[#]8217;nin Almanyası olarak bilinen Zonguldak, bugün ülkemizde işsizliğin ve göçün en çok olduğu 1. il konumundadır. Üretim ekonomisinden vazgeçen hükümet politikaları kentimizi bu olumsuz duruma getirmiştir.


Bizler, inancımızı yitirmedik.


Zonguldak doğasıyla, limanlarıyla, yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle bu sıkıntılı durumdan kurtulacak güçtedir. Yeter ki bizler, birlik-beraberlik içinde olalım.


Zonguldak&[#]8217;ta yaşayan ve yaşamaya karar veren herkesi Zonguldaklı olma bilinci ile hareket etmeye davet ediyorum.


Türkiye Cumhuriyeti&[#]8217;nin ilk İli olan Zonguldak&[#]8217;ın uzun yıllar ülkemiz sanayisini omuzlayarak verdiği mücadele sonunda kaybettiği madenci şehitlerini ve bunun yanında vatanımızı savunmak adına kaybettiğimiz şehit evlatlarımızı rahmetle anmak istiyorum.


Bu duygular içinde bütün Zonguldaklı hemşehrilerimin Kurban Bayramı&[#]8217;nı kutluyor, herkese önce sağlık dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum."

Editör: Pusula Gazetesi