Bartın Yardımseverler Derneği tarafından dayanışma yemeği düzenlendi. Kız Meslek Lisesi bahçesinde bulunan İnci Bankoğlu Kız Öğrenci Pansiyonu&[#]8217;nda dün gerçekleşen yemeğe katılanlara Kız Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Teknik Bölümü 4&[#]8217;ncü sınıf öğrencileri tarafından yapılan mantı, salata ve tatlı çeşitleri ikram edildi. Yemekte Dernek Başkanı Jale Genç, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Yeşim Önür ve Güneş Anaokulu Genel Müdürü Beyhan Demirok, İnci Bankoğlu ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Yemek sonrası açıklama yapan Yardımseverler Derneği Başkanı Jale Genç, derneğin kuruluşundan itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Destek olanlara teşekkür etti


Derneğin üyeleri sayesinde ayakta durduğunu ifade eden Dernek Başkanı Jale Genç, &[#]8220;Yardım Severler Derneği 1984&[#]8217;ten beri çalışmalarını sürdürmektedir. Üyelerimizin desteğiyle kurulan derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar birçok faaliyetleri gerçekleştirmiştir. Bunlardan birkaç örnek vermek istiyorum. Yükseköğrenimde okuyan öğrencilerimize verdiğimiz burslar, yoksullara yiyecek dağıtımı, 29 kişilik bir huzurevinin Bartın&[#]8217;a kazandırılması, Aladağı&[#]8217;ndaki evi yanan aileye bir çamaşır makinesinin alınması gibi buna benzer birçok çalışmalar yapılmıştır. Üyelerimiz olmazsa derneğimiz varlığını sürdüremez&[#]8221; dedi.


Tavsiyelerinizi bekliyoruz


Derneğe destek olanlara teşekkür eden Genç; &[#]8220;Bugüne kadar üyeliğini sürdüren dernek üyelerine ve bizlere desteğini esirgemeyen herkese yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca İnci Bankoğlu Kız Öğrenci Pansiyonu&[#]8217;nu Bartın&[#]8217;a kazandıran İnci Bankoğlu&[#]8217;na da köyden gelen çocuklarımızın barınma sorununu çözdüğü için kendisine teşekkür ediyorum. Son olarak üyelerimizden bir ricam var. Arada bir toplantılarımıza katılsınlar. Bizlere fikirlerini söylesinler ve birlikte çalışmalar yapalım. Düzenlediğimiz etkinlikte yemekleri hazırlayan Kız Meslek Lisesi 4&[#]8217;ncü sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi