Zonguldak Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Memiş, Ontemmuz Mahallesi&[#]8217;ne 200 kişilik ortaöğretim öğrenci yurdu yapılacağını bildirdi.
2009 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Memiş, tamamlanan ve inşaatlarına başlanan çalışmaları değerlendirdi. Bin kişilik öğrenci yurdunda kaplama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Memiş, yurdun önümüzdeki okul dönemine tamamlanacağını söyledi. Ontemmuz Mahallesi&[#]8217;nde Osmançayırı mevkiine 200 kişilik öğrenci yurdunun yapılması için ihale yapılacağını bildiren Memiş çalışmaları şu şekilde değerlendirdi:
&[#]8220;2009 yılı çalışmalarımız devam ediyor. 1000 kişilik öğrenci yurdunda kaplama çalışmalarına başladık. Bina işleri bitmek üzere. Süreç içerisinde binaları bitireceğiz. Çevre tanzimi bu ihale kapsamında olmadığından çevre tanzimi ihalesi hazırlıklarını yapıyoruz. Çalışmaları tamamlayıp önümüzdeki yıl okul dönemine yetiştireceğiz. Öğretmen evi için çevre tanzimi imalatları devam ediyor. Ormanlı Lisesi bitirildi. Kdz. Ereğli&[#]8217;de Ereğli Lisesi Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nu bitirdik. Alaplı diyaliz merkezini bitirdik. Saltukova&[#]8217;da 16 derslik lise inşaatına başlıyoruz. Gökçebey Anaokulu inşaatımız devam ediyor. Merkezde de Fikri Anıl beyin Yardımseverler Derneği il birlikte yaptığı okulun temelin attık. Bodrum kat çalışmaları devam ediyor. 200 kişilik öğrenci yurdunun ihale hazırlıklarını bitirdik. Pazartesi günü de o işi ilana gönderip ihalesi gerçekleştirilecektir.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi