Vali Erdal Ata ve Belediye Başkanları ile Zonguldak Çevre Belediyeler Birliği (ZONÇEB) Müdürü Sofular Köyü Sapça Mevkii Katı Atık Çöp Depolama ve Bertaraf Tesisi´nde yapılacak yatırımlar hakkında bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundular.
Valilik Binası Toplantı Salonu´nda yapılan toplantıya, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve Zonguldak Çevre Belediyeler Birliği Müdürü Kadir Korkmaz da katıldı.
Ata, toplantının amacını Katı Atık Çöp Depolama ve Bertaraf Tesisi´nin işletilmesi için yapılacak yatırımları belirlemek için bir araya geldiklerini belirtti. Kasım ayı meclis toplantısında görüşülecek maddeleri ele aldıklarını belirten Ata, fikir alışverişi yaptıklarını vurgulayarak ileriye dönük önemli adımlar atmayı hedeflediklerini söyledi. Ardından basına kapalı devam edilen toplantıda 23 Kasım Pazartesi saat 13.30´da Valilik Binası Toplantı Salonu&[#]8217;nda bir araya gelme kararı alındığı öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi