Zonguldak´ın Kozlu Belde Belediyesi´nin 10 yıllığına kiraladığı otobüs hatlarında hizmet verecek yeni otobüsler, Kurban Bayramı´ndan sonra Kozlu-Zonguldak hattında hizmet verecek.


Hafta sonu Adapazarı´ndan Kozlu´ya getirilen 32 adet özel halk otobüsü, vatandaşların görmesi için belde merkezinde gösterime sunuldu. 4´ü engellilerin hizmetine sunulacak 32 adet özel halk otobüsü, 6 Aralık´ta seferlerine başlayacak. Özel halk otobüslerinin gelmesiyle beraber Kozlu halkının rahat ve huzurlu bir şekilde kaliteli hizmet alacağını belirten Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sözleşme gereği özel halk otobüslerinin 6 Aralık´ta halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Kozlu Belediyesi´ni kötü ekonomik durumdan kurtarmak için böyle bir uygulamayı gerçekleştirdiğini ifade eden Bektaş, "Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz belediye otobüs hatlarının 10 yıllığına kiralama ihalesinin ardından özel halk otobüsleri Kozlu´ya geldi. Toplam 32 adet halk otobüsü ile beraber vatandaşlarımız duraklarda sıra beklemeyecek. 32 halk otobüsünden 4´ü engelli vatandaşlarımız için uyarlandı. Kozlu halkı bundan sonra hem kaliteli hizmet almaya devam edecek, hem de rahat ve huzurlu bir şekilde otobüslere binecek. Amacımız, halkımızın huzurlu olması. Yeni otobüsler, Kozlu halkına hayırlı olsun." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi