Karadeniz Ereğli ilçesinde oynanan maçta futbolcunun kaşı açılınca ortalık karıştı. Birbirine giren futbolcuları yöneticiler ayırırken, taraftarlar arasında arbede yaşandı.
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi´nin 11. haftasında oynana maçta Ereğli Devlet Hastanesispor ile Kilimli Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçın 23. dakikasında Kilimli Belediyespor futbolcusu Rıfat, Ereğli Devlet Hastanesispor futbolcusu Kemal´in topsuz alandaki dirsek darbesiyle yere yığıldı. Dirsek darbesiyle kaşı açılan Rıfat´ın yüzü kanlar içinde kalırken, hakem Kemal´e kırmızı kart gösterdi. Bu sırada iki takım futbolcuları birbirine girdi. İki takımın yedek kulübesindeki futbolcu ve teknik
heyetler de sahaya girerken, futbolcular arasında yaşanan arbedeyi yöneticiler önledi. Yüzü kanlar içinde yerden kalkarak Kemal´in üzerine yürüyen Rıfat, arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Saha kenarına götürülen Rıfat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavi de Rıfat´ın kaşına 8 dikiş atıldığı öğrenildi.
Futbolcular arasında yaşanan gerginlik tribünlere de sıçradı. İki takım taraftarları birbirlerine pet şişe ve davul tokmağı fırlattı. Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün ve yöneticiler Kilimli Belediyesporlu taraftarları sakinleştirmek için tel örgülerin yanına geldi. Taraftarlar sakinleşmeyince Kilimlispor Başkanı Aygün, taraftarların yanına giderek, taraftarlara sakin olmalarını söyledi.
Polis, olayların büyümemesi için tribünde önlem alırken, olaylar nedeniyle 8 dakika duran karşılaşma, Kilimli Belediyespor´un 7-3´lük galibiyeti ile sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi