İstanbul Ecza Kooperatifi kuruluşunun 20. yılını kutluyor.
Kutlama etkinlikleri kapsamında kooperatif tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında Zonguldak´ta 1 okula bilgisayar ve projeksiyon makinesi, kütüphanelerine kitap ve ecza dolabı hediye ederken, 4 okuldan 40 öğrenciye 200 TL yardımda bulunuldu. Törene, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Sarbay, İl Sağlık Müdürü Murat İlikhan, Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Sema Karagülle, İl Milli Eğitim Müdürü Celil Demirci, öğrenciler ve alileri katıldı. İstanbul Eczacı Kooperatifi Genel Müdürü Levent Üzün, &[#]8220;İstanbul Eczacılar Kooperatifi 20. kuruluş yılını kutlamaktadır. Bu nedenle çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Bu etkinlikler içersinde eğitime katkı ilk sırada yer almıştır. Bu amaç doğrultusunda 19 ilde okullara bilgisayar ve projeksiyon makinesi, kütüphanelerine katip ve ecza dolabı hediye etmektedir. İhtiyacı olduğu belirlenen öğrencilere de maddi yardımda bulunmaktadır. Tüm bu etkinliklerin sponsorluğu üye eczacılarımızın desteğiyle gerçekleştirilmiş ve İstanbul Ecza Kooperatifi tarafından hayata geçirilmiştir. Sağlık sektöründe hizmet verdiğimiz 19 ilde başlatılan bu eğitime katkı çalışmaları ilerleyen yıllarda da devam etmek üzere planlanmıştır&[#]8221; dedi.
Eczacılar Odası Başkanı Sema Karagülle de, &[#]8220;20. yıl nedeniyle eğitime katkı veriyoruz. Sorumluluk projesi bizim için anlamlı bizde buna katkı verdik&[#]8221; diye konuştu.
Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç da, &[#]8220;Eczacıların böyle eğitime katkı vermesini kutluyorum. Verilen hediyeleri alan okullar bunları en iyi şekilde öğrencilerin hizmetinde kullanacaklardır&[#]8221; dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Üzülmez İlköğretim, Kozlu Kılıç İlköğretim, Zafer İlköğretim ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna, bilgisayar projeksiyon makinesi, kitap, ecza dolabı verirken, aynı okullardan 40 öğrenciye de 200 TL para yardımında bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi