Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Harun Akın Çaycuma Kurucu Başkanı&[#]8217;nı Avukat Fulya Kurtuluş Aydın olarak açıkladı.
Çaycuma´da yapılan toplantıda Türkiye´de hızla örgütlenlendiklerini söyleyen Harun Akın; "81 ilde temsilcilikleri bulunan bir hareketiz. Bugüne kadar Türk siyasetine baktığımızda ilk defa bir partinin böyle bir çalışması karşınıza çıkıyor. Partiler Ankara´da kurulup Anadolu´ya yayılıyor. TDH Ocak ayının bir ya da ikinci haftasında tüm ilçe ve beldelerde örgütlenmiş olarak resmen kurulacak. Şu an Türkiye´nin yarısına yakın il ve ilçeleri çalışmalara başladı. Çaycuma bizim için en önemli ilçelerden bir tanesidir. Zonguldak´ın büyümesinin ve gelişmesinin merkezidir.
Zonguldak´ın geleceğinde önemli ilçelerdendir. Burada çok arkadaşımız var. Siyasi hayatımda Çaycuma´da önemli dostluklar edindim. Hareketimizde yüzde 30 kadın bulunacak anlayışla Fulya arkadaşımızı aramızda görmekten mutluyum. Kendisi Çaycuma insanı, genç, dinamik, içinizden biri, herkesin arkasından gidebileceği bir isim. Biz her zaman örgütlerin yanında olacağız.
Fulya kardeşimiz kısa sürede örgütünü kurup AKP´nin elinden Başbakanlığı almaya hazır kadroyu Çaycuma´da çıkartacaktır" diye konuştu.
TDH Çaycuma İlçe Başkanlığına atanan Avukat Fulya Kurtuluş Aydın ise konuşmasında artık herkesin oy verecek bir parti aradığını söyleyerek; "Gençlerimiz işsiz, emeklilerimiz mutsuz, ev hanımlarımız dertli, çalışanlarımız ümitsiz. Bu tabloyu değiştirmek için sessiz kalma günü değildir. Ülkemizin potansiyeli ve dinamikleri ile genç nüfusumuzun varlığı değişimi gerçekleştirmek için bize umut vermektedir. Herkes yeni bir siyasi anlayış istiyor. Halkımız istediği değişim Atatürk ilkeleri ışığında topluma güven veren, halkın geleceğe umutla baskını sağlayan, ayrışma yerine bütünleşmeyi getiren, inançlara saygılı, laikliği, üretimi, adaleti, paylaşmayı, özgürlükleri ve demokrasiyi öne çıkaran yeni bir siyasi hareket gerçekleştirilebilir. Buda ülkemizi refaha ve aydınlığa çıkaracak Türkiye Değişim Hareketi´dir.
Ülkemizi her alanda ileriye taşıyacak potansiyele ve birikime sahip olan oluşumumuza her geçen gün daha çok katılım olmaktadır. Geniş tabanlı halk hareketi oluşturmada ciddi adımlar atılmıştır.
Türkiye´de olduğu gibi ilçemizde de hareketimize yoğun ilgi vardır. TDH´nin ilçemizdeki örgütlenmesi ve halkımızın katılımı hızla devam etmektedir. İlçemize bağlı Fİlyos, Saltukova, Karapınar, Nebioğlu ve Perşembe beldeleri ile köylerimizde örgütlenme çalışmaları sürüyor. Çaycumalı hemşerilerimizi bu siyasi harekette kol kola olmaya davet ediyorum. Biz adaletsizlik, önyargı, işsizlik umutsuzluk karşısında güçlü ve cesur olacağız. Daha güçlü ve zengin Türkiye´yi birlikte oluşturacağız" şeklinde konuştu.
Fulya Kurtuluş Aydın ilçe yönetim kurulunu ise önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi