Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu,beraberinde Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çakır ile beraber Çaycuma'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak Saadet Parti İlçe Başkanı Burak Erol' u ziyaret eden CHP' liler Erol' un yeni açmış olduğu işyeri için hayırlı olsun dileğinde bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çakır, Erol'a Atatürk portresi hediye etti.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık'a da ziyaret eden partililer bir süre gündemle ilgili sohbet ettiler. Önceki dönem Çaycuma Belediye Başkanları Orhan Yardımcı ve Mithat Gülşen'i isyerlerinde ziyaret eden CHP heyeti geçtiğimiz günlerde dayısını kaybeden Gülşen'e baş sağlığı dileğinde bulundular.
Çay Mahallesi Muhtarı Cemal Akdoğan ve yeni muhtarlık irtibat bürosu açan Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran' ı ziyaret ettiler. CHP' liler bir süre önce eşini kaybeden MHP eski ilçe başkanlarından Ahmet Köktürk' ü ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini ilettiler.

Editör: Pusula Gazetesi