Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, muhalefeti alışkanlık haline getiren insanların yanında olmayacaklarını belirterek, sadece Atatürk´le siyaset yapılamayacağını söyledi.
Bektaş, sadece atalarıyla övünen insanların patatese benzediğini belirterek; "En değerli şeyleri toprağın altındadır. Böyle siyaset olmaz. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsak cesur olmalıyız. Cesurlar bir karar alır ve uygular. Korkaklar ise sadece eleştirir.
Herkesin evine ekmek getirdiği bir devir istiyoruz. Araya adam konularak iş yapanların devrini istemiyoruz.
Sorunların çözüm noktasında sade eleştiri getirmek olmaz. Öneri sunacağız, çözüm bulacağız. Ben bu toplantıları Sivas Kongresi´ne benzetiyorum. Laik Cumhuriyeti bozmak isteyen, vatanı bölmek isteyen kim varsa kafasını ezeceğiz" dedi.


Zonguldak ´hah tamam´ diyecek
Ali Bektaş siyasette partilerle işinin olmadığını kişilerle zoru olduğunu belirterek; "Siyaset yapacaksın. Ağlamaya sızlamaya hakkın yok. İnsanlar seni sorunları çözesin diye seçti. Ağlayıp sızlayasın diye değil. Koltuğa yapışan olmayacağız" dedi.
Belirlenen yönetimlerin Zonguldak tarihinde açıklanan en temiz grup olduğunu belirten Bektaş; "Zonguldak insanı bu isimleri görünce ´hah tamam´ diyecek. Dedikodu yapmayacağız. Dedikodu yapanı kirletir. Bu gruba sonuna kadar destek vereceğiz. Tek amacımız Zonguldak. Başka amacı olan şerefsizdir, namerttir. Yanlışlarımızı söyleyecek samimi dostlara ve ateşli düşmanlara ihtiyacımız var" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi