Türkiye&[#]8217;nin en çok konuşturan operatörü Avea, abonelerine gerçek fiyata kaliteli iletişiminin yanı sıra hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmaya devam ediyor. Avea, yeni uygulaması &[#]8220;bidünyaSeyahat&[#]8221; ile abonelerine hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde cep telefonları üzerinden uçak bileti satın alabilme fırsatı sağlıyor.


Türkiye&[#]8217;de iç hat uçak biletlerinin, bir arada online satışını mümkün kılan &[#]8220;bidünyaSeyahat&[#]8221;, aynı zamanda uçuş bilgileri ve uçuş tarifelerine de pratik bir şekilde ulaşma imkanı sağlıyor. THY, Anadolujet, OnurAir, Atlasjet ve Sun Express firmalarına ait yurtiçi uçak biletlerini bir arada karşılaştırma fırsatı sunan &[#]8220;biDünyaSeyahat&[#]8221;te kredi kartı ile ödeme işlemleri 128 bit güvenlik sertifikalı ödeme ekranlarından gerçekleştiriliyor.


Hizmetten yararlanmak isteyen Avealılar herhangi bir ek bir işlem ya da üyelik yapmalarına gerek olmadan &[#]8220;bidünyaSeyahat&[#]8221; uygulamasına wap.avea.com.tr adresinden ulaşabilecek. Avea 3G aboneleri ise yüksek data hızı sayesinde daha hızlı işlem yapabilecek.

Editör: Pusula Gazetesi