Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından İş Bankası ile HSBC Bankası arasındaki alana Sevgi Barış Dostluk Parkı yapılıyor.
Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü tarafından İş Bankası ile HSBC Bankası arasındaki alana Başkan Halil Posbıyık´ın talimatıyla Sevgi Barış Dostluk Parkı yapılıyor. Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halis Geçdoğan, belediyeye ait alanda park düzenleme çalışmasının yapıldığını belirterek, &[#]8220;Şehir merkezimizde yer alan ve kullanılmayan bölgeye Sevgi Barış Dostluk Parkı yapıyoruz. Bu bölgeye, kamelyalar, çocuklar için oyuncaklar, yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte kentimiz yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak&[#]8221; dedi.
Geçdoğan ayrıca, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin 23 mahallesindeki çöp konteynırlarının yıkandığını ve dezenfekte edildiğini belirterek, &[#]8220;Belediye olarak olası bir salgına ve domuz gribine karşı tüm çöp konteynırları yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor. Bu çalışmalarımız kentimizin 23 mahallesinde belirlenen program dahilinde devam etmektedir&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi