Zonguldak&[#]8217;ın Bahçelievler Mahallesi&[#]8217;nde çalışmaları süren bir şantiyede yeni bir heyelan korkusu nedeniyle okul öğrencileri ve mahalle sakinleri duruma tepki gösteriyor.
Bahçelievler Mahallesi&[#]8217;nde yapılacak olan bin 500 kişilik Site Spor Salonu binasının şantiye çalışmaları sürerken meydana gelen heyelan nedeniyle mahalle sakinleri panik yaşıyor. Zonguldak Sağlık Meslek Lisesi&[#]8217;nin de etkilendiği göçme nedeniyle vatandaşlar yeni bir heyelan korkusu ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Serap Yılmaz, &[#]8220;Biz site halkı olarak bu çilenin bitmesini istiyoruz. Bu çalışma tahminen yaz aylarında başladı. Evimizin ve okulun göçmesinden korkuyoruz. Bir an önce buraya duvar çekilmesini istiyoruz. Göçmelerin artmasından korkuyoruz. Tehlikedeyiz ve buranın bin an önce yapılması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz&[#]8221; dedi.
Her yağmurda tedirginlik yaşayan mahalle sakinlerinden Nurhan Eyüpoğlu, günlerini tedirginlikle geçirdiklerini belirterek yetkililerin duruma müdahale etmesini istedi.
Editör: Pusula Gazetesi