Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 9 Mayıs 2016 tarihinde Demirmedya internet sitesi ve Yeni Adım Gazetesi’nde çıkan açıklamasında Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı için “Ben şahsım adına ona söz verdim, arkasındayım. Diğer arkadaşların görüşü beni ilgilendirmez. Ben sonuna kadar mücadelesini yaparım. Mustafa adamdır, herkesin hatası vardır. İlk önce herkes kendine baksın” demişti.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra FETÖ soruşturmasından gözaltına alınan Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı tutuklandı. Kalaycı halen cezaevinde.

İşte Demirmedya’da yayınlanan o haber:

Hüseyin Özbakır’dan Mustafa Kalaycı’ya tam destek

‘Adamdır, küstürülmüştür!’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’nın AK Parti’ye geçmesi adına girişimlerinin sürdüğünü açıkladı.

Önümüzde ki günlerde konunun netlik kazanacağını belirten Milletvekili Hüseyin Özbakır, karalama kampanyası yapanlara da tepki gösterdi. Verdiği sözü tutacağını söyleyen Milletvekili Özbakır: “Kendisi bizim partimizin adamıdır. Küstürülmüştür! Ben şahsım adına ona söz verdim, arkasındayım. Diğer arkadaşların görüşü beni ilgilendirmez. Ben sonuna kadar mücadelesini yaparım. Mustafa adamdır, herkesin hatası vardır. İlk önce herkes kendine baksın! Onu kötüleyenlerin ondan on misli hatası vardır! Ben kendisinin hatası olduğu kanaatinde değilim. Konuşulanların hepsini biliyorum! Görüşmelerimiz sürüyor, partimize geçmesi adına elimden gelen mücadeleyi veririm” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi