Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınan atanan Necip Topuz'un babası Hazım Topuz 77 yaşında Kayseri'de yaşama veda etti. Hazım Topuz Pınarbaşı’nda toprağa verildi.

Başsavcı Topuz bir teşekkür mesajı yayınlayarak şöyle dedi;

“Değerli dostlarım,

Dün acı ve bir o kadar da zorlu gündü benim için. Memleketimde yapılan insanın dilinin bile dönmediği küfürleri, bedduaları hak eden hainlerin kendi acımızı dahi bastıran alçaklık bir yanda, bir ulu çınarın ebediyete uğurlamanın ağırlığı diğer yanda.

Benim hep ''iyi insan'' olma idealim vardı. O idealin en önemli hedeflerinden biri de ''güzel dostlar'' edinmekti. Dün bir daha gördüm ki çok güzel dostlar biriktirmişim. Ve o güzel dostlarım o ağır günümde benim yükümü omuzlayıverdiler.

Bir gün öncesinde Ankara'da yanımızda bulunan ve Cenazemize bizzat iştirak ederek bizleri onurlandıran, sayın Bakanlara, milletvekillerimize, HSYK Daire Başkanı ve üyelerimize, Yargıtay üyelerimize Danıştay üyelerimize, Bakanlıktan ve Hsykdan gelen çok kıymetli meslektaşlarıma, gerek il dışından, gerekse Kayseri'den gelen meslektaşlarıma, dostlarımıza, akraba ve ahbaplarımıza; gelemeseler dahi arayarak veyahut mesaj göndererek yalnız olmadığımızı hissettiren değerli dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İyi ki varsınız. İyi ki dostlarımsınız.

Allah hepinizden razı olsun”

Editör: Pusula Gazetesi