Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan"İkametgahımı Düzce'ye Alıyorum, Fırsatlardan Yararlanıyorum Kampanyası" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Düzce Belediyesi tarafından "İkametgahımı Düzce'ye Alıyorum, Fırsatlardan Yararlanıyorum Kampanyası" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
İkametgahımı Düzce'ye Alıyorum, Fırsatlardan Yararlanıyorum Kampanyası" Düzce Belediyesi binasında özel olarak kurulan ofis'de hizmet vermeye devam ediyor. İkametgahlarını Düzce'ye taşımak isteyen vatandaşların 31 Aralık Cumartesi gününe kadar gerekli belgeleriyle Düzce Belediyesi'nde kurulan özel ofise başvurması gerekiyor.Bu kapsamda; Düzce'de yaşayan ancak ikamet adresi farklı olan vatandaşların ikametgahlarını merkeze almaları koşuluyla çeşitli imkanlardan yararlanma fırsatı sağlanıyor. İkametgahını Düzce'ye alanlar için tanınan fırsatlar şu şekilde belirlendi: 1-Vatandaşlardan isteyenlere kampanya kapsamında ücretsiz ve sınırsız biniş hakkı olan toplu taşıma kartı veya ayda 15m3 ücretsiz su verilmesi, 2-Toplu taşıma hakkından faydalanmak isteyen vatandaşlar için toplu taşıma otobüsleri müstecirlerine belediyemizce yapılacak ödemelerde, otobüslere biniş sayısı üzerinden her biniş (KDV Dahil) 1,00TL olarak toplam biniş sayısıyla çarpılarak hesaplanması, bir vatandaşın bir ayda biniş sayısının (KART-81 kartının otobüslerdeki validatör cihazına okutulma sayısı) 30'dan fazla olması halinde ödenecek miktar toplam 30 olarak hesaplanacaktır. Bir vatandaşın bir ayda 30'dan fazla yapılan binişlerinin ücretsiz olması ve bu binişlerle ilgili herhangi bir ödeme yapılmaması, 3-Bilet ücretlerine gelecek zam oranının vatandaş taşıma ücretine aynı oranda yansıtılması, 4-Belediyemize ait araçlarda da aynı esasların uygulanması, 5-Vatandaşlara verilecek kartların bir yıl boyunca geçerli olması, takip eden yıllarda vize edilmesi, vize sırasında ikametgah belgesinin yeniden istenmesi işlemleri yapılacaktır.
Editör: Pusula Gazetesi